Dette er ikke et billede af et flyttefirma i Århus.

Århus flyttefirma eller flyt selv?

In Eksperiment, SEO, Søgemaskine Optimering, Viden by Kim Vesterbirk

Ok, lad mig være helt ærlig, for det skal man jo være. En flytning kan betyde flere dages hårdt arbejde. Så hvorfor valgte jeg at flytte selv, fremfor at vælge et flyttefirma fra Århus? Bliv hængende så får du hele historien.

Egentlig valgte jeg at skrive dette blogindlæg for “forhåbentligt” at bevise og understøtte en påstand. Så selvom det overordnet set handler om flytning, så handler det i langt større grad om søgemaskineoptimering og værdien af gennemtænkt copywriting. For content er næsten stadig konge!

Lad os starte med huskelisten.

Ting du skal huske når du skal flytte.

Her kunne jeg være kæk og sige: Dine ting. Alt dit habengut. Dine møbler, dit tøj og dine børn. Men helt ærligt, der er ikke noget værre end at stå midt i en nedpakning og flytning, for så at finde ud af at du ikke har nok tape til at lukke flyttekasserne med.

Så hermed en huskeliste over de ting du skal huske når du skal flytte.

Få hjælp af venner, familie og naboer.

En flytning kan tage flere dage, specielt hvis det er to hjem der skal flytte sammen. Så få al den hjælp du kan støve op. Kontakt dine venner, familie og måske endda også din gode naboer. Gør det til en fest at flytte. Et fælles hyggeligt projekt som kan samle folk der normalt ikke ser hinanden. Hjælp kan gøre et flyttefirma overflødigt og dermed spare dig penge.

Da vi skulle flytte lagde jeg en video op på facebook hvor jeg bad om hjælp. Og sørme – den virkede. Flere i vores netværk var villige til at hjælpe med at flytte i Århus. Så vi klarede den med en flyttebil uden et flyttefirma. Bonusinfo er at jeg faktisk lærte en håndfuld mennesker jeg aldrig før havde mødt at kende.

Se mit cry-out herunder – det er faktisk en helt ok video!

Flyttekasser

Flyttekasse

Flyttekasser er et must. De kan købes i både Bauhaus, Jem&Fix, Silvan, Harald Nyborg og ved dit lokale flyttefirma i Århus. Listen er lang, men pris hænger ofte sammen med kvalitet. Da vi flyttede valgte vi få doneret gamle flyttekasser fra venner og familie og supplerede så op med nyindkøbte senior flyttepapkasser.

Husk at de fås i forskellige størrelse og tykkelser . Det handler om at finde en kasse der kan holde til det du skal flytte. De plejer gerne at blive opdelt i senior kasser og junior kasser.

Beskyttelse af dit flyttegods

Bobleplast

Jeg går ud fra at det du pakker er noget du gerne vil beholde – resten har du vel smidt ud.

For det at flytte er også en oplagt mulighed for at få ryddet ud i gamle sager.

Når det så er sagt, så skal det du vil have med jo passes ordentligt på så det ikke går i stykker. Dertil kan bruges alt fra bobleplast, indsatser til flyttekasser, pakkefyld skum, bølgepap, gamle aviser, tøj og flyttetæpper.

Det kan alt sammen indkøbes i og omkring Århus. De fleste flyttefirmaer er leveringsdygtige i den slags sager ganske som Bauhaus, Jem&Fix, Silvan og Harald Nyborg er.

Flytning af tunge ting.

Du har uden tvivl oplevet at dine arme er blevet ekstra lange af at bære tunge flyttekasser.

For at skåne dig for de tunge løft og det hårde arbejde kan du hyre en flyttemand fra et flyttefirma i Århus. Eller alliere dig med din stærkeste ven.

Men hvis du vil gøre det selv og lette flytningen af dit indbo og de tunge løft så gør dig selv den tjeneste at anskaffe enten en møbelhund, transportvogn, bæreseler eller en flyttevogn. Det giver også en sikker transport af dine værdifulde møbler, dit klaver, nips, arvegods, billeder, reoler og andet.

Alt det løse

Markeringspen

Vi er ved at være ved vejs ende. Men der er stadig nogen ret nyttige ting du kan anskaffe dig til når du skal flytte.

De vil være en stor hjælp i sidste ende så dine køkkenting ender i køkkenet og ikke i børneværelset på første sal.

Det er småtterier, men ikke desto mindre vigtige for at lette logistikken ved flytning og sørge for at dine flyttekasser er korrekt placeret når du flytter ind.

Så husk markeringspen, elastikker, folieringsfilm og måske endda også sådan noget som fortrykte klistermærker til flyttekasserne.

Flyttetape, sakse og hobbyknive er også essentielle og kan ofte købes i samlede pakker.

Leje af trailer eller kassevogn.

Både Silvan, IKEA og Bauhaus tilbyder udlejning af trailere. De er ofte lukkede, men kan så heller ikke indeholde så meget flyttegods.

Skal du have flyttet et hjem eller to så kan du flere steder leje en flyttebil til en rimelig penge, ofte er der timeafregning på flyttebiler også kaldet kassevogne.

Sådan nogen som Bauhaus i Viby (Århus) kan tilbyde en flyttebil, kassevogn, varevogn til vist nok 149 kroner i timen. Men lejetlig og psbiludlejning er også konkurrencedygtige på pris hvis du ikke vil benytte dig af et flyttefirma.

Hvilke flyttefirmaer i Århus findes der?

Godt, nu har jeg været inde over det at sørge for flytningen selv. Og som du allerede ved er det fysisk hård og krævende arbejde med mange tunge løft. Så beslutter dig for at benytte et flyttefirma i Århus, hyre flyttemænd til arbejdet, så led efter lokale flyttemænd eller et lokalt flyttefirma.

Buchtrup flytteforretning er et bud på en god lokal flyttehjælp.

Men der er mange flere firmaer der kan hjælpe med privat flytning og erhvervsflytning i Århus og resten af landet. Få din google på og søg efter “flyttefirma århus”, “flytning århus”, “flyttebil århus”, “firmaflytning århus”, “flyttemænd århus”, “erhvervsflytning århus” – men husk at udskift bynavnet med den by du skal flytte til eller fra.

En erhvervsflytning er noget dyrere og pris på flytning aftales oftest på forhånd. Ofte tilbydes der det man kalder en totalflytning. Det betyder at flyttefirmaet nedpakker i flyttekasser og endda også skiller møbler ad.

Nogen firmaer kan mod betaling hjælpe med nedpakning af dit flyttelæs. Ofte aftales prisen på forhånd og der ydes ekstra betaling for flytning i etager.

Kan du få hjælp af venner og familie så er der penge at spare på antallet af flyttemænd til flytningen.

Enkelte firmaer tilbyder endog en flyttekonsulent som kan komme og besigtige dit flyttegods inden flytning. Og andre går endda så vidt som at tilbyde ophængning af billeder osv. ved indflytning.

Altså er graden af luksus og service i en flyttesituation i Århus og resten af landet kun begrænset af din pengepung og det som flyttefirmaet tilbyder.

Nu til udfordringen og tips!

Godt så. Nok om flyttefirmaer i Aarhus, bobleplast og markeringpenne. Dette var et eksperiment som forhåbentlig vil understrege at teknik og en god og solid blanding af content kan få et side til at ranke på hvad som helst.

Jeg har flere udfordring der taler imod at jeg skal ranke på flyttefirma Århus, eller Aarhus for den sags skyld.

  1. Det er helt ved siden af dette websites formål og niche. Emnet er på ingen måde relevant for dette website.
  2. Jeg har ingen, INGEN backlinks til dette website. Og da slet ikke når det kommer til flytning, flyttefirma Aarhus eller firmaflytning i Århus.
  3. Jeg opfylder ingen af Googles EAT krav (Ekspertise, Autoritet eller Troværdighed) når det kommer til at ranke på flyttefirma Århus, firmaflytning Århus eller erhvervsflytning Århus.

Jeg havde sat mig for at skive en “pillarpost” på 3500 til 5000 ord, men det endte med at blive et blogindlæg på sølle 1900+ ord. Hvis et post virkelig skal tage kegler så gå efter at ramme de 3500 til 5000 ord og sørg for en fornuftig søgeordsdensitet.

Så jeg krydser fingre for at good old “keyword density”, keyword i både url og title, brug afbilleder og videoer, Rich Snippets Schema FAQ og en nogenlunde lang artikel skal hjælpe mig på vej til at ranke i løbet af de næste 3 dage.

Jeg får se. Måske jeg må komme tilbage og tilføje longtail keywords som “flyttefirma aarhus trustpilot”, “flyttemand århus job”, “flyttetilbud” i teksten. Jeg får se. Over and out herfra.