Dette er ikke et billede af et flyttefirma i Århus.

Flyttefirma Århus eller flyt selv?

In Eksperiment, SEO, Søgemaskine Optimering, Viden by Kim Vesterbirk

Ok, lad mig være helt ærlig, for det skal man jo være. En flytning kan betyde flere dages hårdt arbejde. Så hvorfor valgte jeg at flytte selv, fremfor at vælge et flyttefirma fra Århus? Bliv hængende så får du hele historien.

Egentlig valgte jeg at skrive dette blogindlæg for “forhåbenligt” at bevise og understøtte en påstand. Så selvom det overordnet set handler om flytning, så handler det i langt større grad om søgemaskineoptimering og værdien af gennemtænkt copywriting. For content er næsten stadig konge!

Det hele startede på mit job. Vi havde et møde med en potentiel kunde som ville have en garanti på, indenfor et år, at ligge blandt top 3 på to givne søgetermer. Hvis der ikke kunne stilles garanti ville han ikke underskrive kontrakt.

Det tog jeg som en udfordring, ikke mindst som en personlig øvelse men også for at bevise en pointe. Nemlig den at målrettet og kløgtigt sammensat copywriting kan få en side til at ranke højt.

Nu skal testen stå, i krig og SEO gælder alle kneb og alle de lette kneb, som også DU kan bruge, vil jeg benytte mig af her.

Jeg har valgt at udskifte det han ville ranke på, med termerne “flyttefirma århus” og “firmaflytning århus”. Og det har jeg gjort af flere årsager.

Først og fremmest for ikke at afsløre det mindste om hvem kunden kan være, men også fordi flyttebranchen er en hård niche at ranke i. Challenge accepted.

Så here goes. Mit forsøg på at få min ikke relaterede side til at ranke på termerne “flyttefirma århus” og “firmaflytning århus”. Det til trods for at min side:

INTET har med det at flytte i Århus at gøre og på ingen måde er relateret til hverken et flyttefirma, firmaflytning eller erhvervsflytning.

Kim Vesterbirk – flyttet uden flyttefirma i Århus, fra Højbjerg til Årslev

Sidst i artiklen vil jeg kort nævne hvilke teknikker jeg har brugt for at få denne side til at ranke på noget, som er helt ved siden af websitets virke. Så spring ned i bunden for at få de hurtige tips – eller bliv hængende og læs videre, hvis du vil høre historien om min families flytning og hvilke ting du bør vide når du skal flytte.

Om du skal flytte i Århus, Odense, Esbjerg eller København er som sådan irrelevant, for en flytning foregår på stort set samme måde i hele landet.

Lad os starte med huskelisten.

Ting du skal huske når du skal flytte.

Her kunne jeg være kæk og sige: Dine ting. Alt dit habengut. Dine møbler, dit tøj og dine børn. Men helt ærligt, der er ikke noget værre end at stå midt i en nedpakning og flytning, for så at finde ud af at du ikke har nok tape til at lukke flyttekasserne med.

Så hermed en huskeliste over de ting du skal huske når du skal flytte.

Få hjælp af venner, familie og naboer.

En flytning kan tage flere dage, specielt hvis det er to hjem der skal flytte sammen. Så få al den hjælp du kan støve op. Kontakt dine venner, familie og måske endda også din gode naboer. Gør det til en fest at flytte. Et fælles hyggeligt projekt som kan samle folk der normalt ikke ser hinanden. Hjælp kan gøre et flyttefirma overflødigt og dermed spare dig penge.

Da vi skulle flytte lagde jeg en video op på facebook hvor jeg bad om hjælp. Og sørme – den virkede. Flere i vores netværk var villige til at hjælpe med at flytte i Århus. Så vi klarede den med en flyttebil uden et flyttefirma. Bonusinfo er at jeg faktisk lærte en håndfuld mennesker jeg aldrig før havde mødt at kende.

Jeg er ikke sikker på at de havde hjulpet hvis det var en firmaflytning, men hey – det er jo også irrelevant. Se mit cry-out herunder – det er faktisk en helt ok video!

Flyttekasser

Flyttekasse

Flyttekasser er et must. De kan købes i både Bauhaus, Jem&Fix, Silvan, Harald Nyborg og ved dit lokale flyttefirma i Århus. Listen er lang, men pris hænger ofte sammen med kvalitet. Da vi flyttede valgte vi få doneret gamle flyttekasser fra venner og familie og supplerede så op med nyindkøbte senior flyttepapkasser.

Husk at de fås i forskellige størrelse og tykkelser . Det handler om at finde en kasse der kan holde til det du skal flytte. De plejer gerne at blive opdelt i senior kasser og junior kasser.

Hvis vi snakker firmaflytning i Århus kan jeg kun gå ud fra at de kommer med flytte kasser.

Beskyttelse af dit flyttegods

Bobleplast

Jeg går ud fra at det du pakker er noget du gerne vil beholde – resten har du vel smidt ud.

For det at flytte er også en oplagt mulighed for at få ryddet ud i gamle sager.

Når det så er sagt, så skal det du vil have med jo passes ordentligt på så det ikke går i stykker. Dertil kan bruges alt fra bobleplast, indsatser til flyttekasser, pakkefyld skum, bølgepap, gamle aviser, tøj og flyttetæpper.

Det kan alt sammen indkøbes i og omkring Århus. De fleste flyttefirmaer er leveringsdygtige i den slags sager ganske som Bauhaus, Jem&Fix, Silvan og Harald Nyborg er.

Flytning af tunge ting.

Du har uden tvivl oplevet at dine arme er blevet ekstra lange af at bære tunge flyttekasser.

For at skåne dig for de tunge løft og det hårde arbejde kan du hyre en flyttemand fra et flyttefirma i Århus. Eller alliere dig med din stærkeste ven.

Men hvis du vil gøre det selv og lette flytningen af dit indbo og de tunge løft så gør dig selv den tjeneste at anskaffe enten en møbelhund, transportvogn, bæreseler eller en flyttevogn. Det giver også en sikker transport af dine værdifulde møbler, dit klaver, nips, arvegods, billeder, reoler og andet.

Alt det løse

Markeringspen

Vi er ved at være ved vejs ende. Men der er stadig nogen ret nyttige ting du kan anskaffe dig til når du skal flytte.

De vil være en stor hjælp i sidste ende så dine køkkenting ender i køkkenet og ikke i børneværelset på første sal.

Det er småtterier, men ikke desto mindre vigtige for at lette logistikken ved flytning og sørge for at dine flyttekasser er korrekt placeret når du flytter ind.

Så husk markeringspen, elastikker, folieringsfilm og måske endda også sådan noget som fortrykte klistermærker til flyttekasserne.

Flyttetape, sakse og hobbyknive er også essentielle og kan ofte købes i samlede pakker.

Leje af trailer eller kassevogn.

Både Silvan, IKEA og Bauhaus tilbyder udlejning af trailere. De er ofte lukkede, men kan så heller ikke indeholde så meget flyttegods.

Skal du have flyttet et hjem eller to så kan du flere steder leje en flyttebil til en rimelig penge, ofte er der timeafregning på flyttebiler også kaldet kassevogne.

Sådan nogen som Bauhaus i Viby (Århus) kan tilbyde en flyttebil, kassevogn, varevogn til vist nok 149 kroner i timen. Men lejetlig og psbiludlejning er også konkurrencedygtige på pris hvis du ikke vil benytte dig af et flyttefirma.

Hvilke flyttefirmaer i Århus findes der?

Godt, nu har jeg været inde over det at sørge for flytningen selv. Og som du allerede ved er det fysisk hård og krævende arbejde med mange tunge løft. Så beslutter dig for at benytte et flyttefirma i Århus, hyre flyttemænd til arbejdet, så led efter lokale flyttemænd eller et lokalt flyttefirma.

Jeg har fundet disse flyttefirmaer i Århus.

Men der er mange flere firmaer der kan hjælpe med privat flytning og erhvervsflytning i Århus og resten af landet. Få din google på og søg efter “flyttefirma århus”, “flytning århus”, “flyttebil århus”, “firmaflytning århus”, “flyttemænd århus”, “erhvervsflytning århus” – men husk at udskift bynavnet med den by du skal flytte til eller fra.

Hvad koster det at bruge et flyttefirma til flytning i Århus?

Det er et godt spørgsmål! For det afhænger i høj grad at den mængde hjælp til flyttefirmaet du selv vil yde. En hurtig google søgning viste mig at studenterflytning med flyttefirma i Århus kan fås fra noget der ligner 400 kroner. Der er det så påkrævet at flyttefirmaet kun skal flytte dine kasser og at alt er pakket og klargjort til når de ankommer.

En erhvervsflytning er noget dyrere og pris på flytning aftales oftest på forhånd. Ofte tilbydes der det man kalder en totalflytning. Det betyder at flyttefirmaet nedpakker i flyttekasser og endda også skiller møbler ad.

Nogen firmaer kan mod betaling hjælpe med nedpakning af dit flyttelæs. Ofte aftales prisen på forhånd og der ydes ekstra betaling for flytning i etager.

Kan du få hjælp af venner og familie så er der penge at spare på antallet af flyttemænd til flytningen.

Enkelte firmaer tilbyder endog en flyttekonsulent som kan komme og besigtige dit flyttegods inden flytning. Og andre går endda så vidt som at tilbyde ophængning af billeder osv. ved indflytning.

Altså er graden af luksus og service i en flyttesituation i Århus og resten af landet kun begrænset af din pengepung og det som flyttefirmaet tilbyder.

Oftest stillede spørgsmål omkring flytning i Århus.

Hvad koster flytning med flyttefirma i Århus?

Det afhænger af hvor meget du skal have flyttet. 2 flyttemænd og en 20 M3 flyttebil koster 995,- i timen hos Aarhus Flytteservice.

Hvad skal jeg bruge til flytning i Århus?

Du skal bruge dette til flytning: Flyttekasser af ønsket kvalitet, bobleplast eller andet til at beskytte dine ejendele, en sækkevogn eller lignende til at transportere de tunge kasser og selvfølgelig tape og tusser til at skrive på flyttekasserne

Flyttefirma Århus – hvilke flyttefirmaer er der i Århus?

Der er flere i flyttefirmaer i Århus. F.eks. Aarhus Flytteservice, Dit Flyttefirma, MLFlyt, Thuesen Møbeltransport og Hinnerup Flytteservice. Listen er lang. Find dem der passer dit behov.

Hvor kan jeg købe flyttekasser i Århus?

Du kan købe flyttekasser og andet flyttetilbehør i både Jem&Fix, Bauhaus, HaraldNyborg og Silvan. Flere flyttefirmaer i Århus tilbyder også køb af flyttekasser og alt det andet du skal bruge til en flytning.

Kan det betale sig at flytte det hele selv?

Ja- hvis du har tid og overskud til det. Flytning i Århus er hårdt arbejde. Derfor hjælper flyttefirmaer mange med at flytte.

Nu til udfordringen og tips!

Godt så. Nok om flyttefirmaer i Aarhus, bobleplast og markeringpenne. Dette var et eksperiment som forhåbentlig vil understrege at teknik og en god og solid blanding af content kan få et side til at ranke på hvad som helst.

Jeg har flere udfordring der taler imod at jeg skal ranke på flyttefirma Århus, eller Aarhus for den sags skyld.

  1. Det er helt ved siden af dette websites formål og niche. Emnet er på ingen måde relevant for dette website.
  2. Jeg har ingen, INGEN backlinks til dette website. Og da slet ikke når det kommer til flytning, flyttefirma Aarhus eller firmaflytning i Århus.
  3. Jeg opfylder ingen af Googles EAT krav (Ekspertise, Autoritet eller Troværdighed) når det kommer til at ranke på flyttefirma Århus, firmaflytning Århus eller erhvervsflytning Århus.

Jeg havde sat mig for at skive en “pillarpost” på 3500 til 5000 ord, men det endte med at blive et blogindlæg på sølle 1900+ ord. Hvis et post virkelig skal tage kegler så gå efter at ramme de 3500 til 5000 ord og sørg for en fornuftig søgeordsdensitet.

Så jeg krydser fingre for at good old “keyword density”, keyword i både url og title, brug afbilleder og videoer, Rich Snippets Schema FAQ og en nogenlunde lang artikel skal hjælpe mig på vej til at ranke i løbet af de næste 3 dage.

Jeg får se. Måske jeg må komme tilbage og tilføje longtail keywords som “flyttefirma aarhus trustpilot”, “flyttemand århus job”, “flyttetilbud” i teksten. Jeg får se. Over and out herfra.