Kære Sverige og Brasilien købere, er opmærksomme, du!

▪ I henhold til Sverige toldpolitik, pakker, der kommer uden for EU vil der blive debiteret for 7.5 euro , uanset værdien af varerne.

▪ Brasilien indlæg mail afgifter $3,5 til alle internationale poster for nylig.Hvis gebyrerne ikke betales af modtageren, vil pakken undlader at clearance og vende tilbage til oprindelseslandet.

▪ For de kunder, der er relateret, bedes du venligst bemærke, at før du køber.

ELEMENT BESKRIVELSE:

▪ I hjemmet er en spillekonsol, uden for er en håndholdt afspiller.

▪ Dette er en mini-laptop og en kraftfuld retro håndholdte konsol.

▪ Det har indbygget Raspberry Pi 3 Model B bundkort, der er kompatible med Recalbox, Retropie, Lakka og mange andre retro spil-systemer, helt at bevare touch screen-funktion (touch screen funktion afhænger af, om de understøtter), kan du installere Raspberry Pi desktop-system, programmering, Internet, video, Spil, all-around lille computer;

Raspberry Pi-konsollen kan du køre op til 50 spil, simulatorer , der er perfekt til mere end 40.000 spil .

▪ Med en hindbær tærte, kan du nyde et udvalg af retro-spil og del dine glade timer med din familie.

Funktioner: 2,2-tommer HD IPS-wide-angle LCD-skærm, understøtter HDMI-udgang, kan tilsluttes til TV ' et, i hjemmet, som en vært, travel er en håndholdt.Stereo højttaler, 3.5 hovedtelefon-udgang, ren og ingen støj.Fuldt ud bevare de Raspberry Pi USB-port og netværk-interface, støtte til den eksterne controllere og multi-player-spil (denne konsol ikke også game controller)

Cross-tasten + analog joystick, der er kompatible med mere retro spil, god knappen føler, pålidelig arbejde, lang levetid

Indbygget lithium batteri med 3000mAh beskyttelse mod overopladning og over-udledning beskyttelse bord,

batteri interface med tilhørende plug-in, let at udskifte større kapacitet batteriet.

Støtte de resterende batteri indikator.Modulære design -, skrue-montage, Let at skille ad og samle.Acryl transparent shell, unikke og retro-nostalgisk.Bemærk:

Når du bruger konsollen 's TV-output-funktion, skærmopløsning på konsollen, skal være den samme som opløsningen på TV' et.Ellers, TV ' et ikke vises samtidigt

USB-controller og controller med en 2,4 G-modtager, tilslutte og spille

Du efterlade os en besked for hver version af spillet-listen.N ote: For konsollen, vil vi give dig en gratis 5V3A strømforsyning til din land.Hvis du har specielle ønsker, så skriv en besked til os.

3000mAh Lithium batteri, Testet i GBA spil "Bank Warrior", batteritiden er omkring 4 timer.

BETALING: Vi accepterer PayPal, Alipay, West Union, TT, Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling. -Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. -Hvis du har andre spørgsmål om betaling, er du velkommen til at kontakte os.

FRAGT VALG:

-Alle elementer, der vil arrangere levering indenfor 3-5 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet. -Venligst tjek din detaljerede adresse og kontakt nummer grundigt, før du afgiver din bestilling.Bemærk: -Hvis du vælger med DHL / FedEx / TNT / UPS Expedited, vil du modtage elementerne i 7-15 døgn, men måske nødt til at betale en vis skat, når du tilmelder parceller. -Hvis din adresse er fjerntliggende område med DHL eller Fedex, Du er nødt til at betale ekstra ekstra udgifter som ekstern forsendelse gebyr.Tak for din forståelse.

RETUR & REFUSION:

-Har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE DIG EN RESTITUTION ELLER ERSTATNING -Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit bestillingsnummer, vil Vi refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet

FEEDBACK:

-Din tilfredshed er vores mål.Vi er meget glad for, at du har fået varerne.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du sætte et positivt feedback.Tak for din støtte med 5 stjerner -Pls kontakte os, inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback, Hvis du har nogen spørgsmål, Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer. -Tak for dit samarbejde.Tak til alle jer, der køber produktet og give din feedback.

 • Skærm Størrelse: 2.2
 • Mærke: KINHANK
 • Model-Nummer: 2,2 Tommer PIX
 • Farve Display: Ja
 • Touch-Skærm: No
 • Meddelelse: USB
 • Pakke: No

 • Author: Markel1977
 • Date: 2020-08-23
 • A+ seller. great communication. great packaging. great products. would highly recommend.
 • 5/5