Produkt Beskrivelse

Funktioner:

High-Grade, High-tech impact-modificeret akryl forruder, Impact-modificeret akryl

Kombinerer slagstyrke af polycarbonat med ridsefasthed

Rent udseende er med accenter med en chrome front trim pladen

Kvalitet gaffel mount system med undersænkede skruer giver en custom fit

Specifikation:

100% Brand Nye

farve: sort & Lys Nuance

Materiale:Høj kvalitet ABS plast

Nem at installere, tryk dannet for en ren pasform

bemærk: installer hul er 4.5 cm,så din cykel bar under 4,5 cm kan installere

Professionel Installation anbefales

Montering: KAWASAKI VN900C VULCAN 900 CUSTOM 2007-2014 VN800 VULCAN DRIFTER 1996-2006 VN800A VULCAN 1995-2005 VN800B VULCAN KLASSISKE 1996-2005

Pakken Indeholdt: 1X Forrude/Forrude

Ingen installation instruktion medfølger.Hvis du har noget problem at få oplysninger om installationen, bedes du kontakte med os.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet for dig.

Du Bedes Sikre, At Denne Del Passer Til Din Motorcykel Inden Budgivning. 1.Betaling: Vi accepterer alipay her.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2.Forsendelse: -Vi leverer til hele Verden. -Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20 dage. -Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 20 arbejdsdage. -Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. 95% 2 ordrer dag sender ud. -Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told f ebs, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved t ime for levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. -Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 3.Afkast: -Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. -Vil vi refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. -Den køber, der vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. 4.Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. 5.Spørgsmål: Vi vil holde sig i kontakt med dig i forbindelse med transaktionen, og hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller online-besked, vil vi svar til dig inden for 24 timer, i dag(søndag) og løse problemet for dig.

  • Motobike Gøre: Kawasaki
  • Element Type: Forruder/Vindafvisere
  • Item Højde: 5cm
  • Item Bredde: 24cm
  • Mærke: ReQing
  • Materiale Type: Lavet af slidstærkt høj effekt akryl
  • Model Navn: VN800 VN900C
  • Element Vægt: 1100g
  • Item Længde: 27cm