Indvendigt Tilbehør

Universal Bil Sædebetræk Følte Hund Carrier Bil Pet Sæde Vandtæt Tilbage Bænk Rejse Tyk Mat Bil Indvendigt Tilbehør

Rating
kr171.61 kr147.58

Universal Bil Sædebetræk Følte Hund Carrier Bil Pet Sæde Vandtæt Tilbage Bænk Rejse Tyk Mat Bil Indvendigt Tilbehør

Beskrivelse: Ydre materiale:Høj kvalitet følte stof Farve: grå/orange Størrelse:60*45*45cmcm Speciale:Blød med modstandsdygtighed!Super vejrbestandigt!.Universal Fit Quiting søm håndværk, fast og duarable Bemærk: 1.Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud. 2.Farver kan have forskellige som forskellen displayet, skal du forstå

Om Forsendelse

Efter du har foretaget betalingen, vi har brug for tid til at behandle din ordre.Normalt vil vi skibet ud for inden strømpe periode.Hvis du ønsker at sende ud hurtigere eller enhver anmodning velkommen til at skrive besked til os.

Om Feedback

Hvis du er tilfreds med vores vare.Vi er glade for, at du kan forlade et 5 stjernet feedback.Tage et screenshot og sende den til os.Du vil få 1usd off til din næste ordre, som over 20usd .Og 5% rabat på din næste ordre, som nedenfor 20usd .

Hvordan du gør, hvis du modtager et dårligt element.

Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget, ikke haste til at efterlade en dårlig feedback .Da www.kimvesterbirk.dk kan ikke ændre feedback nu .Hvis du forlader en dårlig feedback, det er svært at få kompensation.Den korrekte skridt er velkommen til at kontakte sælgeren, så fortæl din situation.Efter bekræftet, sælger, vil give dig en løsning.Hvis du ikke accepterer, så kan du sende tvist.

Omkring Returnering & Politik For Refundering

Hvis du får brudt vare, bedes du tage et billede, så kontakt os.Normalt vil vi gøre en send igen .

Hvis du ønsker at bytte varen, og varen er ubrugt, der kan genpåfyldning .Når vi får varen retur, vil vi sende den vare, som du ønsker at ændre til.

Om Grossister

Vi arbejder med fabrikken.Hvis du har din egen konto, eller du ønsker at købe i et stort beløb, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine krav.

  • Påfyldning: Bomuld
  • Materiale: oxford klud + bomuld
  • Model Navn: v03