outlet

Gravide pude talje pude Side Sleeper подушка для беременных Multi-funktion U-formet Barsel Pude Barsels -, Lænde-Pad

Rating
kr67.44 kr45.86

Bullet Punkter:

1、Komfortable, Lænde-Pude: Barsel talje puden er blød, naturlig, ikke-irriterende, fugt absorberende, komfortabel og åndbar.

2、Høj Kvalitet: Lavet af høj kvalitet stof, den gravide kvinder talje pude uden statisk elektricitet.Det er slidstærk og vaskbar.

3、Lindre Træthed: Komfortabelt støtte maven og let støtte hele livet.Reducerer ømhed aflaster ben og lindrer træthed.

4、Fire Sæsoner Universelle: Det har lyse farver.Bred vifte af stilarter og flere valgmuligheder, kan du justere størrelse og længde, og vælge den mest passende størrelse.

5、Mutil-brug Pude: Kan bruges som en 30°videnskabelig vinkel til gravide kvinder.Det kan bruges som en fritids-pude, som er let og kompakt.Det er sammenklappelig for nem transport.Anvendes som en bil, pude, sofa pude.

Beskrivelse:

Navn: Gravide Kvinder Talje Pude

Stof materiale: bambus fiber

Pude kerne: ni-hullers tre-dimensionelle krympede hule fiber

Pude vægt: 450 g

Pude størrelse: ca 76*38*10cm/29.92*14.96*3.94 i

Forbindelsen del: om 20*17cm/7.87*6.69 i

Packing Liste:

Gravide kvinder talje pude *1

1) Vi accepterer Alipay , West Union , TT .Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING .

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE H din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING .Der er INGEN UNDTAGELSER !Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.kimvesterbirk.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

  • Materiale: Bambus Fibre
  • Størrelse: 76/38/10cm