outlet

45cm Kat Automatisk Roterende Lyd Legetøj Kæledyr LED-Rullende Bold Legetøj Interaktive Drilleri PuppyToy Elektriske Sjove Kat Legetøj Til Killinger

Rating
kr41.63 kr25.38

Bullet Punkter:

1、LED Cat Toy: LED sjove kat bold er et sjovt lille stykke legetøj, der er designet til katte.Legetøjet kan automatisk ledsage kæledyr at have det sjovt, interaktive spil.Det kan også bruges til kat styr legetøj.

2、Sikkert Materiale: ABS funktioner stærk sejhed, som er miljøvenlige, sikre og pålidelige, så legetøjet har den høje hårdhed, som er mere egnet til kæledyr.

3、Tryk for at Aktivere: One touch og legetøjet kan udsende lys og lyd, og den strøm, vil blive slukket automatisk i 10 sekunder.Når katten kradser det, vil det i flash og automatisk rotere med kugle til at tiltrække kattens opmærksomhed.

4、Hjælpe Kæledyr Holde sig i form: Den automatisk roterende kugle vil holde dit kæledyr, travlt og gøre dem aktive.Og det automatisk power-off inden for 1 time.

5、Let at Bære: Praktisk at bære rundt på, og kan være taget ud for at spille på ethvert tidspunkt.Velegnet til gengivelse på glatte gulve, ikke på tæpper, væg-gulvtæppe, måtter og tæpper.

Specifikationer:

Navn: Elektrisk Sjove Kat Bold

Materiale: ABS

Størrelse: 45*45*45 mm/1.77*1.77*1.77 i

Farve: orange

Vægt: ca 23g

Batteriets levetid: cirka 1 år (normal brug)

Velegnet til: kat

Packing Liste:

1*Cat Toy

  • Type: cat toy
  • Mærke: Peitten
  • Legetøj Type: Bolde
  • Engros: Ja