outlet

Nye Swimmingpool Sol Dække Jorden Pool Firkantet Tæppe Til Swimmingpool Waterproof Regntæt Overtræk Anti Solskoldning

Rating
kr87.31 kr55.00

Bullet Punkter:

1、Attraktive Sølv Design: Sol tæpper er lavet i en film af tusindvis af små bobler, der arbejder sammen om at indsamle og holde på varmen, både om natten og på de kølige dage.Sølv, farve giver en tiltalende udseende, og samtidig også bruge solens stråler til at hjælpe med at varme din swimmingpool.

2、Minimere Vand Fordampning: brug af en sol-cover hjælper med at forebygge op til 95% af pool vand fordampning.Når ikke at nyde en forfriskende dukkert, at holde din pool, der er omfattet mindsker den store mængde vand, der er tabt i miljøet.Fylde din swimmingpool mindre og nyde det mere!

3、Hoppe Ind i Varmen: Vise venner og familie, din tapperhed ved at hoppe i uden standard tå dukkert.Indtast swimmingpool trygt at vide, sol cover har holdt vandet varmt til dig.Det er let at sætte på og tage af give mere tid til at vise sig.

4、varmeisolering: Når alle har kaldt det en dag med rynkede fingre for at alt for meget sjov i solen, sørg for at placere denne sol dække tilbage oven på vand.Må ikke miste alle, at varme, der genereres hele dagen, når solen går ned.Forsikre din swimmingpool ' s temperatur ikke falder for meget ved at beskytte den om natten ved brug af en sol-tæppe.

5、Trim til at Passe: Din pool kan være unikt formede og få den rigtige pasform er så let som at finde en markør og skarpe saks.Har de bobler, der vender ned til vandet og spore en linje på forsiden, der viser, hvor du skal skæres yderligere materiale.

Funktioner:

Solar-cover Banner: Solceller dækker reducere omkostningerne til opvarmning af din pool er der i sommermånederne og videre.Vores dækker ikke er afhængige af fossile brændsler eller elektricitet, hvilket er en effektiv og billig varme løsning i løbet svømme sæson.Vi udfører en bred vifte af stil, farver, og størrelser, så du kan være sikker på, at vi har dig dækket med den perfekte løsning.

Bemærk, at solceller dækker kan komme med 2"-4" af overlapning til at give trimning passer til din pool.

Vi got du dækket denne sommer!

Solar dække over bobler nedad for optimal udnyttelse.

Omdannelse af solens energi til gratis varme til din swimmingpool.solar-cover, der beskytter swimming-vand fra affald såsom blade.

Bubble Ned: Få de bedste resultater ved at bruge din sol dækning ved at placere den boble-side af tæppet, der vender ned mod vandet.Dette udnytter den gratis varme, der produceres af solen, mens mere optimalt at bevare varmen i din swimmingpool.

Gratis Varme: Transmit UV-stråler til gratis varme til din swimmingpool med tusindvis af små luftbobler, der er indbygget i dette tæppe.Luftbobler fange og overføre varmen fra solen til din swimmingpool til en mere fornøjelig svømme!

Beskytte Din Pool: Stop uønsket skidt og snavs i at trænge ind dit swimmingpool med sol-cover fremstillet i holdbare harpiks materiale.Dette materiale, der ikke kun beskytter men også hjælper med at forhindre, at op til 95% af din pool vand fra inddampning.

Specifikation:

Navn: Swimmingpool Isolering Dække

Størrelse (valgfri): 160*160 cm, 160*320cm, 200*200cm, 200*400cm

Packing Liste:

1 x Swimming Pool Cover

  • Model-Nummer: Swimming Pool Cover
  • Materiale: Andre