Sushi Kaffefaciliteter Kit 10stk DIY Sushi Gør Kit Rulle Sushi Kaffefaciliteter Ris Roll Formen Herunder Sashimi Kniv til Køkken DIY-Let At Bruge

Funktioner:

Bedste kvalitet forme til at gøre hurtig sushi derhjemme plus trin for Trin hands-on farve instruktion.

Leveres komplet med uddannelse ramme, non-stick pagaj, og den Sushi Roll Cutter.

Dette kit, kan du tilfredsstille din trang til sushi, mens også lade dig eksperimentere med nye tilberedning af mad teknikker i køkkenet.

Gør dig klar til spændingen dine smagsløg med sushi, den fantastiske Japanske retter, der er hooked verden, der er designet til begyndere.Alle de værktøjer, du har brug for nemt at skabe din egen Japanese-style sushi derhjemme!

Gør dig klar til spændingen dine smagsløg med sushi, den fantastiske Japanske retter, der er hooked verden, der er designet for begyndere; dette kit, kan du tilfredsstille din trang til sushi, mens også lade dig eksperimentere med nye tilberedning af mad teknikker i køkkenet.Alle de værktøjer, du har brug for nemt at skabe din egen Japanese-style sushi derhjemme!

Specifikationer:

Farve: sort

Materiale:ABS+PP

Størrelse:som vist

Pakken indeholder:

1*10-stykke sushi sæt

Bemærk:

Størrelsen af den manuelle måling kan have nogle fejl, det er inden for det interval på ±1 cm, den faktiske størrelse skal være underlagt den faktiske objekt.

På grund af forskellig belysning og optageforholdene, farven på billedet kan variere fra det faktiske produkt.Der henvises til det faktiske produkt.

  • Materiale: ABS+PP
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: T8WB8YY101186
  • Type: Sushi Værktøjer