1.Ntag213: 25mm 2.Ntag216: 30mm 3.kompatibel med alle nfc-telefon. 4.kan holde fast på metal. 5.med selvklæbende bagside. 6.kan diy din nfc-tag, Pakket i prisen: 10stk nfc-klistermærker.

Betaling politik Betaling måde: Escrow.Bemærk at betale pengene inden for 3 dage efter auktionen er afsluttet.Vi er ikke ansvarlige for told og relaterede skatter. 24 timer-tekniker-support og online service,Nøje at følge op på gods, indtil ankom.

For forsendelse : Vores fragtpriser omfatter udgifter til transport, håndtering, emballering og relaterede arbejdskraft omkostninger.Til USA,vil Vi bruge Epacket fragt,det tager omkring 5~15 dage til USA.Alle de andre vare vil blive sendt med Luftpost post indenfor 3 arbejdsdage, Det tager ca 8-19 hverdage (CA, AU, STORBRITANNIEN, EU).andet land 15-35 hverdage.Alle emner vil blive leveret til køber adresse, i den rækkefølge.hvis du har brug for at sende til en anden adresse,bedes du kontakte med os.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse.

Returret: Vores mål er at give vores kunder en 100% tilfredshed. 7 Dage Penge Tilbage Garanti, og Et Års Begrænset Garanti fra datoen for det oprindelige køb.Vi accepterer returnerer de ubrugte / uprøvet tilstand med orignal emballage.Køber har ansvaret for at sende det tilbage ved anbefalet brev med hans egen regning.For yderligere spørgsmål,bedes du kontakte med os.

Feedback: Hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback med 5 scoringer Vi er altid klar til at være i kontakt med at besvare eventuelle spørgsmål, eller bare se, at alt går glat.Kontakt os for at løse problemet, før du forlader negativ feedback.

  • Mærke: YARONGTECH