DMC står for Bore Maskine Klip.De er lavet af KRYSTAL og har typisk 12 facetter.De er IKKE trykket ned, så du får maksimal gnistre for pengene.

Størrelse chart:

1 brutto=144pcs

ss6 1.9-2.0 mm 1440pcs/10gross/taske

ss10 2.7-2.8 mm 1440pcs/10gross/taske

ss12 på 3,0-3,2 mm 1440pcs/10gross/taske

ss16 3.8-4.0 mm 1440pcs/10gross/taske

ss20 4.6-4.8 mm 1440pcs/10gross/taske

ss30 6.3-6.5 mm 288pcs/2gross/taske

ss34 på 7,0-7,2 mm 288pcs/2gross/taske

Brug

Om Os

Vi er den producent og grossist i Yiwu by.Der er professionelle afdelinger for forskning, udvikling og produktion af legeringer, harpiks og glas ornamenter i cement, iført tilbehør og andre relaterede produkter.Vores produkter hot sælge til mange lande og regioner over hele verden, specielt Japan, Usa og Europa.Velkommen til at købe varer fra usa.Vi vil gøre vores bedste for vores virksomhed og gøre det langsigtede samarbejde.

Fordel:

1) Har Lager!

2) Tilgængelig standard: bly fri, nikkel fri og miljø-venligt

3) Tilpasset logo kan være trykning, indgraveret, hot-stempel eller laser skåret på.

4) OEM-ordrer og kundernes design er til rådighed.

5) God kvalitet med konkurrencedygtige priser og rettidig levering.

6) Vi har R&D-afdeling, designe og udvikle nye produkter i henhold til de seneste krav på markedet.

7) Med mange års erfaring i handel med udlandet vil hjælpe med at give dig et godt & god service.

Package:

1pc/pp pose,100pcs/stor pp pose, så eksporten karton

Vores sædvanlige karton størrelse:35*40*50 cm; 40*30*25cm, eller som kundens forespørgsel

Forsendelse:

Gratis forsendelse ordre vil blive afsendt fra Kina post air mail.Men hvis for mere end 200$, vil vi sende byDHL eller EMS gratis forsendelse, som vil ankomme inden for 3-6 hverdage.

Kina post air mail normall vil ankomme inden for 15-25 arbejdsdage efter at være blevet indsendt.Nogle gange for told vejr eller anden grund,vil den blive forsinket nogle dage.Det kan være op til 30-45 dage.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende de punkter inden for 3-7 dage når du er færdig med betalingen.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at køber er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste shipmengs.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og købere er ansvarlig for told.

Betaling:

Betaling Via www.kimvesterbirk.dk Escrow .

Feedback&Kontakt os

Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger.Din gode feedback er meget værdsat.

Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade mig positiv feedback, er du altid velkommen til confortable til at lade mig vide først.Jeg vil give dig en god løsning.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig.Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, bortset fra, at vi er ud i weekenden.

 • Model-Nummer: ss30-001
 • Materiale: Glas
 • Mærke: OEMOO
 • Størrelse: ss30
 • farve: Crystal
 • Produkt Type: Rhinestones
 • Stil: flatback
 • Technics: Hot-Fix
 • Form: RUNDE
 • Bruger: Nail Art
 • Rhinestones Type: Løs Rhinestones