outlet

Det Vilde Ukendt Tarot 78 Kort Dæk Komplet engelsk Tarot Vejledning Skæbne Divination Profeti Bord Spil at Spille Kort til Familie, Par

Rating
kr58.80 kr48.19

Det Vilde Ukendt Tarot 78 Kort Dæk Komplet engelsk Tarot Vejledning Skæbne Divination Profeti Bord Spil at Spille Kort til Familie Fest

Funktioner:

100% helt nye og høj kvalitet.

For en legion af moderne søgende, De Vilde Ukendte er mere end en tarot dæk, det er blevet en resonant guide for mennesker over hele verden, og inspirere dem til at dele utallige billeder af deres aflæsninger, tatoveringer, og kunsttryk fra bunken.

Hver af de halvfjerds-otte kort i Den Vilde Ukendt tarot deck er et kunstværk, der udforsker de mysterier af naturen og dyreriget.

Det Vilde Ukendt vejledning er også en ekstraordinær kult-kunst objekt—et håndlavet og fuldt illustreret primer, der fører læserne gennem blander og skære tarot, at skabe breder sig, og fortolkninger af alle halvfjerds-otte individuelle kort.

Den bedste familie part spil for dig og dine venner.

Give elektronisk udgave engelsk manual.

Specifikationer:

Materiale: kunst papir

Størrelse: 10.5 cm/4.13"×6 cm/2.36"

Sprog: Engelsk

Antal kort: 78 (elektroniske version betjeningsvejledning)

Bemærk:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Dette produkt er ikke den oprindelige version, mindre størrelse end den oprindelige version, pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

Pakken Indeholder:

1 × Tarot

  • Model-Nummer: 78 Kort Dæk
  • Materiale:
  • Størrelse:
  • Antal kort:
  • Sprog:
  • Mærke: OOTDTY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)