Alsidig Anvendelse.Denne drik holderen kan drejes på en fuld 360 grader giver dig mulighed for at justere dets position i enhver vinkel.Det er kompatibelt med de fleste klapvogne og kan også bruges på sengen, rækværk, armlæn, vogne, kørestole eller rollatorer.Vores klapvogn kopholderen passer til de fleste kop kaffe, sodavand, rejser krus eller en vand flaske størrelser.

Nem at Installere.Du kan installere den drink kopholder, uden brug af værktøj eller udstyr.Klemmen er fuldt justerbar, så du kan montere den på stænger, rør eller rør og låse stramt for at holde din drink fra spild eller vælte.

Nyd en Behagelig og Produktiv Ride.Designet med gæsternes bekvemmelighed i tankerne, vores innovative klapvogn kopholder giver et sikkert sted at sætte din kaffe kop eller flaske vand i, når du er ude og omkring.Det kan være, der er monteret på håndtaget eller en pol af din baby klapvogn eller din cykel, så du nemt kan få fat i din drink, når du har brug for at opdatere.

Bærbare og Solid Konstruktion.Det er let, holdbart og robust, så du kan nyde at bruge det i lang tid.Den er kompakt i størrelsen, så du kan bære din favorit drik med dig overalt.

Nu kan du bære din flasker med vand eller kaffe kopper, uden at skulle holde dem hele tiden eller balance på dem, på dit skød!

Det er et must-have tilbehør, når du kører på din cykel, er at bevæge sig rundt med en rollator eller skubbe din baby klapvogn og har ingen til at holde din drink for dig!

Kopholder holder din drink støt, og i sted for at undgå spild-selv på en ujævn vej.

Drink-holderen kan drejes 360 grader, så du kan montere den på håndtaget under sædet, ned rør eller front pipe i enhver vinkel.

Stabil, skridsikker klemme nemt og sikkert tillægger uden noget værktøj behov.

Ud over holdbar konstruktion, vores multifunktionelle kopholder er indrettet i sort farve, så det problemfrit blander med din klapvogn, cykel eller mobilitet enhed.

Passer til de fleste vand kop størrelser.Justerbar klemme passer godt på de fleste barnevogne, mountainbikes og transport stole.

farve:sort

Materiale:ABS+TPE

størrelse:16 x 10 x 12cm

Pakkens Indhold:

2 x vand kopholder

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

  • Materiale: Plast
  • Type: kopholder
  • Model-Nummer: vand kopholder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Aldersgruppe: 4-6Y