Værktøjer

1 Sæt Legeret Stål 1,5 Ton 10ft Håndtaget Kæde Hejs Ratchet Aftrækker Løfte Værktøjer Udstyr

Rating
kr445.25 kr262.72

1 Sæt Legeret Stål 1,5 Ton 10ft Håndtaget Kæde Hejs Ratchet Aftrækker Løfte Værktøjer Udstyr

Beskrivelse:

Dette håndtag hoist er en simpel og let at bære, løfte værktøj som i vid udstrækning anvendes til at trække og surring i garagen, værksteder, landbrug, industri, skovdrift, havearbejde, landskabspleje og osv.Med fine justerbare ratchet, blot har brug for mindste bevægelser kan udføres med maksimal styrke.Konstruktion med legeret stål og galvaniseret stål kæde, kvalitet og ydeevne er garanteret!Gå ikke glip af det!

Features: Fleksibel at bruge, ideelle værktøj til at trække og surring i garagen, værksteder, landbrug, skovdrift, havearbejde, landskabspleje og osv.Tilbud 1,5 ton løftekapacitet til tunge applikationer og 3 meter løftehøjde for rigelig frigang.Med sikker med 360 graders top & bund drejelig krog og automatiske bremsesystem, giver enkel indlæse kontrol.Gummibelagt håndtag for sikkert greb og komfortable at bruge, let at betjene og vedligeholdelse.Heavy duty design, legeret stål for at styrke og holdbarhed.

Specifikationer:

Materiale: Alloy Stål & G80 Mangan Stål & Gummi

Farve: Som Billede Viser,

Løfte-Kapacitet: 1,5 ton/3306lb

Løfte-Højde: 3 m/10 fod

Størrelse: 65 x 13,5 cm/25.6" x 5.3"

Pakke Vægt: Ca. 13.6 kg

Pakke Inkluderet:

1 x Håndtag Hoist

Bemærk:

1. Forbyde overbelastning brug og vilkårligt forlænget håndtag.

2. Sikkerhed inspektion af håndtaget hejse skal gøres, før du bruger.

3. Vær opmærksom på tide rengøring efter brug.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.kimvesterbirk.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  • Mærke: Fdit
  • Materiale: Legeret Stål
  • Model-Nummer: Håndtaget Hoist
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

  • Author: Blaablast
  • Date: 2020-12-20
  • It's getting more expensive, if price goes up much buy at European shops normally nuying here should cost much less that in Europe. PetPig stole 150 € from me, the goods were returned to them by the transport company and I never got a refund. Aliexpress fid nothing. You don't buy anything from Petpig mischief are material scammers not arrived the carrier has returned it to them without delivering it with tracking number and I haven't gotten my money. Aliexpress has not fixed anything they won their commission.
  • 4/5