outlet

10stk Nail Art Liner Pensel at Male Blomster Tegning af Linjer Grid Stribe Manicure Akryl UV Gel Pen DIY Tips Design Sæt

Rating
kr97.43 kr80.87

10STK Nail Art Pen Sæt Maleri Tegning Pen DIY Værktøjer for Begyndere Salon Brug

Bullet Punkter: 1、Raffineret Ti Penne: En række specifikationer, praktisk og holdbart; raffineret metal kuglepenne bryde traditionen og omhyggeligt designet.

2、Premium Materiale: 10stk søm værktøjer er lavet af metal, og det er den perfekte gave til din kæreste eller familie.Den perfekte manicure sæt er bedst for god brug i saloner eller hjemme.

3、Grundlæggende Søm Brush Værktøj: Du skal bruge til at lave smukke negle designs og mønstre!Gør det muligt for dig at skabe smukke nail mønstre i sekunder.

4、Multi-funktion: De mest brugbare søm værktøjer, der er udviklet til forskellige funktioner, såsom tegning af linjer, blomster, særlige mønstre, etc..

5、Bred Anvendelse: Perfekt professional nail artist brug eller DIY.Praktisk håndtag er egnet til professionelle og begyndere.

Specifikation:

Vægt: ca 85g

Størrelse: omkring 10*5*2cm/3.94*1.97*0.79 i

Packing Liste:

Metal Nail Pen*10

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

  • Mærke: MAANGE
  • Dropshipping: Støtte
  • Funktion 1: Nail Art Pensel
  • Type: Metal Nail Pen
  • Model-Nummer: Negle Pleje
  • Funktion: Negle Børste
  • Størrelse: 10*5*2cm
  • Materiale: Andre