outlet

Hot Salg WiFi Trådløse Switch Module Klassiske Smart WiFi Fjernbetjening, Mobiltelefon DIY Trådløse Switch Universal Modul

Rating
kr28.27 kr25.44

Funktioner:

WiFi smart switch giver dig mulighed for at fjernstyre og kontrollere dit udstyr og overvåge dit hjem energi forbrug.WiFi lyskontakten er brugt som en magt-skærm, så du kan spore over 99% af de præcis real-time strøm, spænding og effekt i din ansøgning.Program on / off: tænd / sluk den elektriske enhed hvor som helst fra application support: gratis IOS og Android smart app real-time-enhed med status for synkronisering, forudsat at app planlagte timer / nedtælling for at tænde / slukke på et bestemt tidspunkt at dele kontrollen med familie - kontrol din smart home scene - et klik tænde / slukke for en række enheder, afhængig af temperatur, fugtighed eller andre miljø Betinget on / off intelligent scene udløse netværk support: control voice kontrol af elektrisk udstyr via WiFi eller 2 / 3 / 4G Mobile Netværk - perfekt samarbejde med Amazon Alexa og Google reden.Du kan eksportere det til telefonens lager.Du kan spore den energi, der forbruges af udstyr og beregne omkostningerne, og du kan reducere el-regning.Vil timeren automatisk program enheden på et bestemt tidspunkt.Dette scenario giver din enhed til at arbejde sammen på en ny måde, såsom at indstille ovnen til at slukke automatisk, når døren lys går ud.

Specifikationer:

Spænding: 100-240V AC (50 / 60Hz maksimum: 10A maksimal effekt: 2000W

Shell materiale: ABS-V0 brandhæmmende

Størrelse: 88x38x23mm/3.46x1.5x0.91" (L x W x H)

Farve: hvid

Fugtighed: 5% til 90% RH, ikke-kondenserende

Frekvens: 2,4 GHz 802.11 B / g / n

Arbejdstemperatur: - 15 ℃ ~ 80 ℃

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Pakker:

1 X WiFi Trådløse Switch Module

1 X RF433

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ Feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

  • Camera Equipped: No
  • Certificering: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: ALLOYSEED
  • Model-Nummer: WiFi Wireless Switch-Modul
  • Staten Forsamling: Klar til at Gå,
  • Kompatibilitet: Alle Kompatibel