Rammer & Fittings

55MM Motorcykel Gaffel Riser Clip-ons og styr-rør Til BMW S1000RR 2009 2010 2012 2013 2016 Clip-on håndtag barer

Rating
kr373.94

55MM Sort Motorcykel Riser Clip-ons og styr rør Til

BMW S1000RR 2009 - 2016

Materiale: 6061 T-6 billet aluminium, rustfrit stål hardware, dobbelt forseglet leje Finish: CNC bearbejdet, anodiseret Farve:Sort Anvendelse: Universel pasform 55mm Clip-ons, pls.kontrollere din cykel til den rigtige størrelse inden du bestiller.Størrelse:pls.check vedhæftede pic

Funktion:

1. Optimal håndtaget vinkel, race track bevist. 2. Høj styrke bar rør med en hul desigh for holdbarhed og vægtbesparelse. 3. Bar end skyderen er at gøre med udskiftelige POM delrin plast. 4. 7 grader håndtaget vinkel. 5. Håndtaget 22mm/7/8 uden dia.alt håndtaget længde 293mm.

Professionel Installation Anbefales

Form af Salg

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, er så nøjagtige som muligt på vores side.Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en grundig gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål inden budgivning.

1. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

2. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Kontakt Os

Hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice stabe du velkommen til at kontakte os.Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Åbningstider: Kina Tid, GMT+8:00

Mandag - Lørdag 8:00 Til 18:00

Bemærk:

1.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdage for os at følge.Hvis du ikke modtager et svar fra os, bedes du tjekke din e-mail og sikrer at din postkasse ikke har nået fuld størrelse.

2.På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os.

3.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om Alipay.

  • Motobike Gøre: BMW
  • Mærke: HUIHUANMAD