outlet

K272 Professionel Håndlavet Makeup Børster Blød Blå Egern Goat Hair Stor Øjenskygge Børste Hvid Håndtag Make Up Børste

Rating
kr55.73 kr52.97

Saikoho kvalitet goat hair plus blå egern hår, meget blød på huden.En flad oval pensel til skygge eller en blanding af pulver-eller cremet produkter.Det er ideelt for øjet stik og forme øjet, mens også blande det hele sammen.Størrelse: hel længde 155 mm; hår længde 17 mm, hair bredde 12 mm.Tillad omkring 1 mm-fejl på grund af manuel måling.

Metode 1: Brænde det, hvis det lugter som vi brænder menneskelige hår, så det er naturligt hår; hvis det lugter som vi brænde plast, så det er syntetisk hår.Metode 2: Vaske det, når tør, syntetisk hår, som vil være næsten den samme som før, men det naturlige hår vil få fluffy, hvis du ikke forme det.Tips: Hvis du ikke ønsker det naturlige hår til at være alt for bløde, bedes de pakke den med facial tissue efter vask, og også for stor pensel, kan du bruge penslen vagt net, som vi sender til at forme det.

For vores naturlige hår børster, selv om vi har forsøgt at beskæftige sig med det, men de har stadig en lille naturlig dyrehår lugt, og det vil forsvinde rettidigt, kan du overveje hvis du kan acceptere det eller ej, du kan også bruge en ringe Trøst at vaske det og dække lugten.

Rense din pensel, før du bruger det første gang.Til daglig rengøring rutine, kan du overveje at bruge en mild børste renere.Brug den følgende metode til at holde din børste ren.Vi anbefaler ugentlig rengøring. 1. Brug varmt rindende vand, (være omhyggelig med ikke at fuldt ud at fordybe bunden af børster) for at slippe af med så meget produktet som muligt.Prøv at bruge dine fingre til at slippe af med nogen bits der er indgivet mod bunden af børstehoved. 2. Anbring en ært dråbe brush cleanser(eller en mild sæbe, som baby shampoo) i håndfladen af din hånd. 3. Swirl børster i sæbe i en cirkulær bevægelse, indtil børste er fuldt skumsvedt. 4. Skyl børster, klemme fra basen til tips for at fjerne overskydende vand. 5. Gentag indtil vandet løber klart og al makeup er fjernet fra penslen. 6. Omforme børster til deres oprindelige form, og så brug en fnugfri klud til at tørre hver af de børster, eller du kan lade dem lufttørre, og placere dem på en klud.Du kan også forsigtigt børste hårene på papir håndklæde for at fjerne ophobning.Eller du kan bruge en pensel beskyttende net til at holde penslen form, når børsten er næsten tør.Tip: Vask børster på natten, så de er tørre og klar til brug i morgen.

  • Håndtag Materiale: Træ
  • Element Type: Makeup Børste
  • Anvendes Med: Eye Shadow
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: H001975272
  • Børste Materiale: Goat Hair
  • Antallet af Stykker: En Enhed