Få et professionelt website

Nyt website? Ja da! Både responsivt, adaptivt, søgemaskineoptimeret og ikke mindst let at vedligeholde. Hele pivtøjet!

En gennemarbejdet løsning der giver resultater

For at styrke din position blandt dine konkurrenter skal dit website have det rigtige design, den rigtige opsætning og ikke mindst være lavet således at DU bliver fundet, når der søges efter virksomheder der tilbyder lige netop dit produkt eller din ydelse.

Jeg er i stand til at lave en løsning til dig som præsenterer sig godt på alle platforme, er let at vedligeholde og som ikke mindst er søgemaskineoptimeret og delevenlig på de sociale medier

Smartphones og tablets? Et must!

De er ikke til at komme udenom – de håndholdte devices. Over halvdelen af alle visninger af en hjemmeside sker på en mobil enhed. Og det ved søgemaskinerne!

Derfor har det en afgørende betydning for din digitale synlighed, at dit website er optimeret til visning på alle platforme.

Flere og flere benytter deres håndholdte devices til at surfe på og handle med. Og dit website skal da med folk når de er på farten!

Sådan bliver dit website til virkelighed.

1 Vi lægger en plan og en strategi i fællesskab. Dine ønsker og krav til løsningen bliver afklaret. Det første spadestik er taget og jeg går igang med at lave et mockup og et designforslag.

Når design er accepteret rykkes projektet over i fase 2 hvor selv udviklingen påbegyndes.

2 Jeg går igang med at projektet. Åbner motorhjelmen, knokler på og strikker din løsning sammen. Laver de aftalte integrationer. Du bliver løbende underrettet, møder afholdes efter behov således at du også har overblik over forløbet.

3 Din løsning er nu klar til launch og du har nu en svært god platform for nå ud til din målgruppe. Du kan begynde at tjene penge på din webshop og se resultater af din online tilstedeværelse.

Men det er først nu det rigtige arbejde begynder.